Τρόποι Αποστολής

Αποστολή παραγγελιών

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται είτε από εταιρεία ταχυμεταφορών είτε από μεταφορική εταιρεία στο χώρο επιλογής σας. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν.


Επιστροφές - Αλλαγές

Γιά να γίνει αποδεκτή επιστροφή εμπορεύματος, θα πρέπει αυτό να είναι απολύτως αμεταχείριστο, εντός της αρχικής του συσκευασίας και να συνοδεύεται από την νόμιμη απόδειξη αγοράς του. Σε κάθε περίπτωση, γιά κάθε αλλαγή ή επιστροφή εμπορεύματος, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με στέλεχος της OUTDOOR PRO E.E. και να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της εταιρείας.
Σε αντίθετη περίπτωση, το εμπόρευμα δεν θα γίνεται δεκτό και θα επαναπροωθείται στον αποστολέα του. Για επιστροφές ή αλλαγές, τα μεταφορικά βαρύνουν τον αγοραστή εκτός εάν η αλλαγή γίνεται εξαιτίας ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους της OUTDOOR PRO E.E.


Χρόνος παράδοσης

Εάν τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται συνήθως εντός των 3 επομένων εργασίμων ημερών. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Εάν τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.


Αναζήτηση δέματος

Κάθε επιβεβαίωση αποστολής συνοδεύεται από τον αριθμό αποστολής του δέματος και έτσι μπορείτε να αναζητήσετε την αποστολή σας.